Digitalt bureau

Står du og søger efter et digitalt bureau til dit næste projekt? Det kan være svært at vælge et digitalt bureau. Derfor har vi udarbejdet Bureau Danmark så du får et overblik over de digitale bureauer og kan se om der er et eller flere digitale bureauer som passer til jeres behov og ønsker. Vi kan også hjælpe jer med at indhente digital bureau tilbud her.

Bureautype

By

Timepris

Kompetence

BIZON

BIZON har mange års erfaring i digital markedsføring, især på search. Du skal tage fat i os, hvis du vil have de bedste løsninger.

Novasa

Novasa har som Danmarks ældste app-bureau udviklet en række af de mest elskede og brugte apps her i landet for kunder som TV 2.

Adtention

Vi leverer alt fra brand-strategi, kommunikation, identitetsdesign, webudvikling, til digital markedsføring og annoncering.

Granyon

We aspire to think, design, do, and be better every day by curiously questioning everything. At Granyon, we design great experiences …

VSI Group

Vi sørger altid for at sætte os ind i kundens behov, tilbyde sparring og forventningsafstemme.

Aktiv Online ApS

Aktiv Online er et værdiskabende digitalt bureau. Vi er specialister i: Udvikling og design af hjemmesider, SEO-optimering og meget mere.

Twentyninetimes Aps

29× — Vi arbejder for og med store og små og det er sjældent at vi møder et projekt som vi ikke har lyst til at kaste os ud i.

KOMO A/S

KOMO A/S er et højt specialiseret produktionsselskab indenfor Film, Lyd og Online Marketing.

INSTANCE

INSTANCE er et Digitalt bureau der hjælper små som store virksomheder med alt indenfor web og design.

MediaGroup Worldwide

Mediagroup har mere end 20 års erfaring med digital mediestrategi og kampagneeksekvering – nationalt og globalt

Sampedro ApS

Sampedro har base i Skanderborg. Hjertet og drivkraften ligger i at lave digitale løsninger som skal være værdiskabende for kunderne.

Vi gør opmærksom på at de tilmeldte bureauer selv har angivet deres timepriser og at de er vejledende. Timepriser afhænger også tit af opgavens størrelse. Kontakt os endelig såfremt du har spørgsmål.