Webamp

Digitalt marketing bureau i København

Om webamp

Webamp er et 360 graders digitalt marketing bureau med base i hjertet af København. Her sidder et unikt team af unge, krøllede, kreative og kloge hoveder.

Bureauet blev stiftet i 2015, af Nicolai Vittrup, med ambitioner om at levere ekstraordinære kundeoplevelser og digitale løsninger, der skaber mærkbar vækst for vores kunder. Vores CEO blev i 2021 valgt til Forbes 30 under 30 og Berlingske Talent 100. Vi har efterfølgende modtaget to Gazeller, hvilket er et kvalitetsstempel af hele Webamp-holdet og vores evne til at skabe vækst - skal vi også skabe vækst for din virksomhed?

Din premium digitale partner

Som digitalt bureau indeholder vores værktøjskasse blandt andet søgemaskineoptimering, betalt annoncering, webudvikling, content og video - alt dét, der skal til for at sikre din virksomheds online synlighed. Som 360 graders digitalt marketing bureau har vi altid fokus på branding, rangering og konvertering.

Vi er et digitalt bureau, der tør at udfordre dét, vi allerede ved. Det sikrer, at vi aldrig hviler på laurbærrene og konstant udvikler os. Vi har altid fingeren på pulsen, og alt vores arbejde bygger på data og forståelse for den enkelte virksomheds visioner og virkelighed. Det skaber grundlaget for digital marketing med fokus på resultater.

Ingen stjerner

Info om bureauet

360 graders digitalt marketing bureau

11 ansatte i deres virksomhed

Timepris 1000 - 1500 DKK

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer