Tilmeld dig som freelancer

Vi skaber forretningsmuligheder for dig

Udforsk herunder hvorfor du skal på oversigten. Det er gratis at blive oprettet.

Synliggøre dig som freelancer listen

Skab din egen freelancer profil. Skriv hvad du tilbyder af services samt hvad dine kompetencer er så virksomhederne / bureauerne kan få et indblik i dig. Specificerer dine data så vi målretter indkommende opgaver.

Publicer dine mesterværker

Få skab opmærksomhed til din profil ved at oprette dine mesterværker her på Bureau Danmark. De vil både være synlige her på siden men også søgebare for søgemaskinerne.

Få anmeldelser på dine mesterværker

Få anderkendelse for dine cases. Giv besked til dine kunder der kan give en anmeldelse her på Bureau Danmark, hvilket vil give jer en stærkere profil og øge opmærksomhed.

Byd ind på de opgaver du ønsker

Hos Bureau Danmark har vi et opgave system hvor virksomheder henvender sig med opgaver de ønsker tilbud på. Her vil du som freelancer kunne vælge hvilke opgaver du ønsker at byde ind på.

Statistik over din profils synlighed

Få indsigt i hvordan dit profil performer ved at kunne se statistik af antal besøgende, antal kliks, flest besøg fra byer, lande og enheder til statistik af leads og opgavebanken.

Jeg har haft mit bureau på Bureau Danmark siden starten. Jeg har været yderst tilfreds med hvad angår foreslag til konceptet og mulighederne for os bureauer.

Stefan Mikkelsen
Owner, Nomiro ApS

Lyder det som en god idé for dig at komme på Bureau Danmark, så tøv ikke med at oprette en profil. Det er helt gratis.