Handelsbetingelser og vilkår samarbejdspartnere

Gældende fra den 21. oktober 2020

Når du indgår samarbejde med Bureau Danmark som samarbejdspartner bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser og vilkår.

Bureau Danmark er ejet af Sampedro ApS

Sampedro ApS
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: 40342079

Når du har indsendt din anmodning om at blive bureau hos Bureau Danmark, kigger vi din ansøgning igennem. Såfremt vi ser et samarbejde vil du blive kontaktet og vil modtage en faktura på dit abonnement. Når der er blevet betalt, vil vi åbne op for din adgang til din bureau side på Bureau Danmark. Bureau Danmark er ikke ansvarlig for tab på grund af uretmæssige oplysninger på din profil, så hold det opdateret til enhver tid.

Moms

Alle priser på denne hjemmeside er eksklusiv 25% dansk moms. Vær opmærksom på moms. Moms gælder inden for EU. Hvis du ikke har et momsnummer, eller hvis du har et CVR-nummer, der ikke er momsregistreret, skal du være opmærksom på, at du modtager alle bestillinger inklusiv moms fra Bureau Danmark.

Priser og gebyrer

Vores abonnementer samt gebyrer kan vi regulerer med 1 måneds varsel. Priser og gebyrer opkræves med moms.

Ved et samarbejde opkræver Bureau Danmark 0% på alle tilbud der oprettes på denne platform. Prisen dækker alt fra trejdepartsgebyrer, hosting og andre omkostninger. Vores kommission vil blive optalt ved udgangen af hver måned, og du vil derefter modtage en faktura fra os vedrørende vores tilgodehavender.

Rabatter og kuponer

Såfremt du vælger at køre rabat på dine tilbud eller har kuponer, gælder det stadigvæk at der er et gebyr på 0% af alle priserne på hjemmesiden.

Hvis du ikke har et momsregistreringsnummer skal du være opmærksom på at du vil modtage bestillinger med moms. Momsen skal tilbagebetales til Bureau Danmark.

Produkt / Ydelsen / Service

Bureau Danmark er ikke ansvarlig for det produkt / ydelse / service som et bureau bliver hyret til at udføre for kunden.  Det er bureauet der selv står for leverer af produkter / ydelser / services til kunder. 

Hvis nogen af kunderne har spørgsmål vedrørende produkttilgængelighed, udvikling, mm, skal de henvises til dig som bureau og ikke Bureau Danmark.

Garanti og ansvar

Bureau Danmark kan ikke holdes ansvarlig garantier eller ansvar da produkter / ydelser / services forhandles direkte mellem kunden og bureauet. Bureau Danmark er blot formidler.

Abonnement

Bureau Danmark medlemskab er abonnementsbaseret. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at vælge et abonnement.

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement med en måneds varsel inden udgangen af den aktuelle betalingsperiode. Bemærk, at abonnementer ikke refunderes.

Bureau Danmark forbeholder sig ret til når som helst at annullere dit abonnement uden varsel, hvis din konto bruges til at sprede hadefuldt indhold, i tilfælde af krænkelse af ophavsretten, eller hvis du på anden måde overtræder disse vilkår og betingelser.

Betaling

Bureau Danmark sælger ikke online. Vi modtager blot opgaver og formidlere dem videre til jer som bureauer. I skal selv stå for opkrævningen af beløbet af opgaven. 

Sikkerhed og privatliv

Dine kontooplysninger, e-mail og adgangskode er gemt sikkert på vores servere. I tilfælde af et databrud vil vi straks kontakte dig. Vi opfordrer dig til at bruge unikke adgangskoder til alle tjenester, du får adgang til på Internettet.

Marketing

Bemærk, at dit ansvar at dine oplysninger er korrekte. Vi leverer platformen. Hvis du har brug for hjælp til markedsføring, skal du bare kontakte.