Medlemsklub

Bliv en del af vores medlemsklub og nå ud til bureauerne

Udforsk herunder hvorfor din virksomhed skal på medlemsklubben. Indsend dit forslag her.

Derfor skal du med i klubben

Vi ønsker at skabe en medlemsklub som giver stor værdi for bureauer såvel som jer.

medlemsklub-ikon-1

Få udsendt dit unikke tilbud til de danske bureauer

Ved et samarbejde med Bureau Danmark indgåes en aftale omkring et samarbejde som inkluderer et tilbud som er attraktivt for bureauerne og som dernæst kommer live.

medlemsklub-ikon-2

Et gensidigt samarbejde med Bureau Danmark

Vi indgår samarbejde med virksomheder som vi mener passer godt til vores bureauer, men også som vi kan se et tæt og gensidigt samarbejde med. Det er det vigtigste for os.

medlemsklub-ikon-3

Bliv markedsført og brandet via Bureau Danmark

Når du er med i klubben så bliver du både brandet på vores portal men også i vores sociale medier såsom Facebook og Linkedin men også i vores nyhedsbreve.

Nå ud til 100 bureauer

Vi arbejder løbende på at udvide vores bureau liste og der kommer nye bureauer til løbende. Lige nu har vi ca 100 bureauer i Danmark som har ansatte alt fra 1 – 4.000.

Gensidigt samarbejde

Ligesom denne anmeldelse ønsker vi hos Bureau Danmark også et samarbejde som vi begge kan se en værdi i og ønsker at udvikle løbende. Vi vil løbende være i dialog omkring aftaler, nye tilbud mm.

Branding af jeres virksomhed

Vi tilbyder vores samarbejdspartner en landingpage med enten deres eget indhold eller indhold vi udarbejder. Dertil bliver i synliggjort flere steder på portalen samt vil du også løbende gøre vores medlemmer opmærksom på vores samarbejdspartnere.

Skal I være med? Send jeres forslag.

Send os hvad du tænker kunne være relevant at have i vores medlemsklub.