GL Music

Musikken bærer budskabet. Hos GL Music hjælper vi med at finde det rigtige stykke musik til netop dit projekt. Se musikken som bindeled mellem budskab og brand.

Hvad kan GL Music hjælpe med?

GL Music Entertainment er et 360-graders musikforlag, label- og tv-konsulent virksomhed samt musik supervision, der repræsenterer nogle af de førende skandinaviske kreative talenter samt nogle af verdens førende uafhængige musikforlag. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og har arbejdet sammen med de førende uafhængige og store pladeselskaber, tv-stationer og filmselskaber omkring sangskrivning, produktion og udgivelser af albums for forskellige kunstnere, tv-serier, film osv.

Vi er et skandinavisk team fra Danmark og Sverige, og siden starten har vi deltaget i Billboard nr. 1-singler/albums, succesfulde tv-shows og blockbuster-film. Vi har produceret og skrevet sange til forskellige guld- og platin-sælgende kunstnere over hele verden, og deres sange har solgt mere end 50 millioner fysiske albums og singler samt blevet streamet så mange gange, at vi har mistet overblikket...

GL Music Entertainment står for musikalsk retning på de største tv-shows som X-FACTOR, MENTOR, TALENT, LIVE og VOICE JUNIOR på nationalt tv i Danmark.

Her er et udpluk af nogle af de samarbejder og kunder vi har haft, Häagen-Daazs, Norwegian Airlines, Shameless, ESPN, Champions League, GoPro, Netflix, DR, TV2, Viaplay hvor vi har assisteret med alt fra juridiske og finansielle anliggender til kreativ sparring, placering og licensering af musik. Dette er store kommercielle samarbejder som vi er stolte af at kunne bidrage til, derudover laver vi også alt fra helt små kampagner til worldwide, og ingen opgave er for stor eller lille til vi kan løse den.

Artister

Ankerstjerne - Aktuel med singlen “Dem, Der Venter” (Feat. Rasmus Seebach)

Instagram : +40.000 følgere.

Kampagne med Ankerstjerne x Stay Strong (Foto kampagne)

Pauline – Aktuel med nu single ”Den Lykkelige Ungdom” – 4 singler i top 10 dansk radio, tourplan efterår 2023.

Instagram

Iris Gold - Var med i Toppen Af Poppen 2022 og Aktuel med ny single “Bad Day” efter radio hit singlen “Dance” som peaked top 10 på airplay charten.

Instagram : + 30.000 følgere

Iris Gold x Sportsmaster (ny single + fotos og musikvideo)

Kundecases

Boozt kampagne Max Ulver x Karui

Häagen-Daazs – Worldwide

Norweigian Airlines – The world has never been closer

VICTORIA'S SECRET​ ​- INTRODUCING VERY SEXY SEA EAU DE PARFUM

GoPro: Near and Gnar | Mexico

Vi har lavet et samarbejde med Bureaudanmark får at du som bureau:

  • Slipper for spørgsmål med pladeselskaber
  • Hurtigere kan få styr på musik,
  • Ingen bekymringer omg rettigheder
  • Sparring omkring kommende kampagner / Projekter.

Forstærk dit budskab med kvalitets musik

Har du spørgsmål, så ring til GL Music på 20 62 41 34 eller besøg deres hjemmeside GL Music.

Log ind og hent tilbud.

Lyder det som en god idé for dit bureau at komme på Bureau Danmark, så tøv ikke med at oprette en profil.