Handelsbetingelser og vilkår virksomheder & medlemsklub

Når du indgår samarbejde med Bureau Danmark som medlemsklub eller virksomhed bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser og vilkår. Du vil herefter betegnes som “Virksomheden”.

Bureau Danmark er ejet af Sampedro ApS

Sampedro ApS
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: 40342079

Når du har indsendt din anmodning om at blive virksomhed hos Bureau Danmark, kigger vi din ansøgning igennem. Såfremt vi ser et samarbejde vil du blive kontaktet og vil modtage en faktura på dit abonnement. Når der er blevet betalt, vil vi åbne op for din adgang til din virksomhedsside på Bureau Danmark. Bureau Danmark er ikke ansvarlig for tab på grund af uretmæssige oplysninger på din profil, så hold det opdateret til enhver tid.

Moms

Alle priser på denne hjemmeside er eksklusiv 25% dansk moms. Vær opmærksom på moms. Moms gælder inden for EU. Hvis du ikke har et momsnummer, eller hvis du har et CVR-nummer, der ikke er momsregistreret, skal du være opmærksom på, at du modtager alle bestillinger inklusiv moms fra Bureau Danmark.

Priser og gebyrer

Vores abonnementer samt gebyrer kan vi regulerer med 1 måneds varsel. Priser og gebyrer opkræves med moms.

Hvis du har mulighed for at oprette opgaver via et medlemsskab og du finder en vinder til opgave, vil du af Bureau Danmark blive opkræve et kommissionsgebyr på 0%-4% på opgavens samlet faktureringsbeløb afhængigt af dit abonnement hos Bureau Danmark. Vores kommission vil blive optalt ved udgangen af hver måned, og du vil derefter modtage en faktura fra os vedrørende vores tilgodehavender.

Rabatter og kuponer

Såfremt du vælger at kører rabat på dine tilbud eller har kuponer, gælder det stadigvæk at der er et kommissionsgebyr på 0%-4% af alle opgaver der bliver løst af et bureau via Bureau Danmark.

Hvis du ikke har et momsregistreringsnummer skal du være opmærksom på at du vil modtage bestillinger med moms. Momsen skal tilbagebetales til Bureau Danmark.

Medlemsklub

Såfremt du er en del af vores Medlemsklub vil du skulle til vores bureauer tilbyde en form for et tilbud.

Der indgåes mellem virksomheden og Bureau Danmark en kontrakt omkring samarbejdet og varighed. 

Produkt / Ydelsen / Service

Bureau Danmark er ikke ansvarlig for det produkt / ydelse / service som du som virksomhed får udarbejdet af et bureau.  Det er jer som virksomhed der skal kontakte bureauet såfremt I har klager mm.

Hvis I har spørgsmål vedrørende produkttilgængelighed, udvikling, mm, skal I henvende jer til bureau og ikke Bureau Danmark.

Garanti og ansvar

Bureau Danmark kan ikke holdes ansvarlig garantier eller ansvar da produkter / ydelser / services forhandles direkte mellem virksomheden og bureauet. Bureau Danmark er blot formidler.

Abonnement

Bureau Danmarks medlemskab er abonnementsbaseret. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at vælge et abonnement. Dette abonnement skal afregnes 1 gang om året til den månedlig pris der er angivet i pakkerne.

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement med en måneds varsel inden udgangen af den aktuelle betalingsperiode. Bemærk, at abonnementer ikke refunderes.

Bureau Danmark forbeholder sig ret til når som helst at annullere dit abonnement uden varsel, hvis din konto anvender indhold som ikke er lovligt i forhold til disse vilkår og betingelser hos Bureau Danmark. I disse tilfælde vil der være tale om at benytte links til ens hjemmeside eller 3 part som ikke er inkluderet i ens aktiv abonnement eller til at sprede hadefuldt indhold, i tilfælde af krænkelse af ophavsretten, eller hvis du på anden måde overtræder disse vilkår og betingelser.

Betaling

Der kan betales med Stripe eller man kan betale via en faktura hvis det efterspørges.

Sikkerhed og privatliv

Dine kontooplysninger, e-mail og adgangskode er gemt sikkert på vores servere. I tilfælde af et databrud vil vi straks kontakte dig. Vi opfordrer dig til at bruge unikke adgangskoder til alle tjenester, du får adgang til på Internettet. Vi kan også tilbyde 2-factor login såfremt det ønskes. 

Marketing / Markedsføring

Du giver samtidig samtykke til at Bureau Danmark må anvende jeres logo / navn på hjemmeside samt sociale medier. Bemærk, at dit ansvar at dine oplysninger er korrekte. Vi leverer platformen. Hvis du har brug for hjælp til markedsføring, skal du bare kontakte.

Du giver samtidig samtykke til at Bureau Danmark må kontakte dig med markedsføring på telefon og email med de oplysninger du har angivet i din oprettelse.

Gældende fra den 18. oktober 2022