Tilmeld dit bureau

Vi skaber forretningsmuligheder for dit bureau

Udforsk herunder hvorfor dit bureau skal på oversigten. Det er gratis at blive oprettet.

Synliggøre dit bureau på listen

Skab jeres egen bureau profil. Skriv hvad jeres bureau tilbyder af services samt hvad jeres kompetencer er så de besøgende kan få et indblik i jeres bureau. Specificerer jeres data så vi målretter indkommende opgaver.

Publicer jeres mesterværker

Få skab opmærksomhed til jeres bureau ved at oprette jeres mesterværker her på Bureau Danmark. De vil både være synlige her på siden men også søgebare for søgemaskinerne.

Få anmeldelser på jeres mesterværker

Få anderkendelse for jeres cases. Giv besked til jeres kunder der kan give en anmeldelse her på Bureau Danmark, hvilket vil give jer en stærkere bureau profil og øge opmærksomhed.

Byd ind på de opgaver i ønsker

Hos Bureau Danmark har vi et opgave system hvor virksomheder henvender sig med opgaver de ønsker tilbud på. Her vil I som bureau kunne vælge hvilke opgaver I ønsker at byde ind på.

Få nye medarbejder via jobportalen

Ønsker i nye medarbejdere så har I også muligheden for at oprette jeres jobannoncer her hos Bureau Danmark. Jobannoncerne er både tilgængelig via jeres bureau profil og i oversigterne.

Statistik over dit bureaus synlighed

Få indsigt i hvordan dit bureau performer ved at kunne se statistik af antal besøgende, antal kliks, flest besøg fra byer, lande og enheder til statistik af leads og opgavebanken.

Jeg har haft mit bureau på Bureau Danmark siden starten. Jeg har været yderst tilfreds med hvad angår foreslag til konceptet og mulighederne for os bureauer.

Stefan Mikkelsen
Owner, Nomiro ApS

Lyder det som en god idé for dit bureau at komme på Bureau Danmark, så tøv ikke med at oprette en profil. Det er helt gratis.