Indhent tilbud

Vi matcher din opgave med bureauerne

Udforsk herunder hvorfor din virksomhed skal indhente et tilbud.
Det er 100% uforpligtende og tager kun 3 min.

Indsend din opgave på Bureau Danmark

Indsend din opgave i vores opgave system. Her vil bureauerne som er matchet op til dine krav kontakte dig med relevante tilbud.

Udforsk de relevante bureauer

I forbindelse med indsendelse af din opgave vil du modtage tilbud fra bureauerne – herefter vil du kunne følge op på hvem de er og hvad de tilbyder på deres bureau profil.

Vælg det bureau du vil samarbejde med

Ud fra dine modtagende tilbud kan du vælge det bureau du ønsker at samarbejde med. Når I har valgt et bureau, vil bureauet kontakte jer, hvorefter I kan aftale hvad der skal ske derefter i forhold til opstart.

Statistik over bureauerne

Få indsigt i hvordan bureauerne performer ved at kunne se statistik af antal besøgende, flest anmeldelser til flest vundne opgaver.

Giv anmeldelser til bureauerne

Giv jeres tilkendegivelse omkring jeres vurdering af samarbejdet med bureauet på jeres opgaver.

Få nye medarbejder via jobportalen

Ønsker i nye medarbejdere så har I også muligheden for at oprette jeres jobannoncer her hos Bureau Danmark. Jobannoncerne er både tilgængelig via jeres bureau profil og i oversigterne.

Jeg har haft stor gavn af Bureau Danmark, som har skabt en nem indgangsvinkel til samarbejder med nye kunder. Det kan klart anbefales.

Gustav Idun Sloth
Videograf og medejer, Movimentum I/S

Lyder det som en god idé for din virksomhed at indhente et tilbud på Bureau Danmark, så tøv ikke med at oprette opgaven. Det er helt gratis.

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer