København

Står du og søger efter et bureau i København til dit næste projekt? Det kan være du er på udkig efter et digitalt bureau, et searchbureau, et PR bureau, et webbureau, et reklamebureau eller noget helt andet. Kig vores bureau oversigt igennem og se om du kan finde nogle bureauer i Skanderborg som kunne være interessant for jeres virksomhed at kontakte. Vi kan også hjælpe jer med at indhente bureau tilbud her.

Bureautype

By

Timepris

Kompetence

Filmteambuilding

Filmteambuilding kombinerer organisationsudvikling & teambuilding med awardshow & champagne. Vi giver jer en seriøs og lærerig oplevelse.

RadarSofthouse

I RadarSofthouse arbejder vi med forretningsmæssig og teknisk udvikling af eCommerce-løsninger. Vi understøtter jeres strategiarbejde…

Impact Group

Impact Group vægter mangfoldighed, værdiskabelse og loyalitet højt. Et eventbureau med ekspertise inden for en bred vifte af arrangementer.

GENERAXION

Generaxion består af +350 computergenier, marketingspecialister, ordjonglører, analytikere, kreative og strateger.

Kudos Kommunikation

Vi er kommunikationsbureauet, der hjælper dig på rejsen mod at få dine målgrupper til at give dig kudos for det du kan og gør.

Agency6

Agency6 er et kreativt reklamebureau lokaliseret i hjertet af København. Vi beskæftiger os medVisual solutions, Brand advising, Ad campaigns.

Obsidian Digital

Obsidian Digital er et performance marketing bureau med 70+ konsulenter i København, Aarhus, Odense og Banjs Luka.

Aspera Digital

Aspera Digital er et digitalt Performance Marketing Bureau, som vækster mellemstore og store virksomheder.

Adtimize ApS

Adtimize ApS er certificerede specialister i Google Ads, SEO, SoMe Ads, E-mail Marketing, hjemmeside- & videoproduktion.

Vi gør opmærksom på at de tilmeldte bureauer selv har angivet deres timepriser og at de er vejledende. Timepriser afhænger også tit af opgavens størrelse. Kontakt os endelig såfremt du har spørgsmål.