Ferdio

Infografik, animation, datavisualisering

Ferdio er et specialiseret grafisk bureau, som udelukkende fokuserer på infografikker og animation. Vi er specialiserede i at omsætte komplekst indhold til visuelle, forståelige og engagerende historier, som gør det lettere at forstå og huske, hvad enten det drejer sig om publikationer, film, indhold til sociale medier eller andet.
Vi har herunder samlet en række argumenter for, hvorfor Ferdio vil være den rigtige samarbejdspartner til at føre jer i mål med opgaven.

Vi kombinerer grafisk design og formidling
Vi kalder det selv informationsdesign eller visuel formidling. Vi kommunikerer med grafisk design som vores vigtigste værktøj. Det betyder, at vores produkter løser kommunikative udfordringer på nye, kreative måder. Formidlingen står i centrum, og på den måde adskiller vi os fra resten af branchen.

Kreative løsninger der virker
Vi har et pragmatisk blik på design. Derfor lader vi vores kreativitet styre af det problem, vi vil løse. I vores optik er det ikke nok at design er smukt, sjovt eller spændende. Ved udgangen af hvert projekt spørger vi os selv, om vi har løst den kommunikative udfordring. Hvis vi kan svare ja, har vi gjort vores arbejde.

Specialister i visuel formidling
Vi er ikke et full-service bureau og siger derfor nej til de opgaver, vi ikke er de bedste til at løse. Vi er specialister i informationsdesign og visuel formidling. Vores team består af eksperter med anciennitet, stor erfaring inden for best practice og eksekvering.

Ingen stjerner

Info om bureauet

Grafisk bureau

9 ansatte i deres virksomhed

Timepris 500 - 1000 DKK

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer