Bonzer ApS

SEO bureau

Siden 2017 har Bonzer været en del af det organiske marketing landskab. Med fokus på at hjælpe virksomheder i Danmark til at opnå de absolut øverste placeringer - og hermed kommercielle mål som virksomhed - er Bonzer i dag et af landets førende bureauer inden for eksekvering og udvikling af SEO.

I Bonzer hjælper vi vores kunder med at få indsigt i egen nuværende situation på den organiske søgemaskine. Dette indebærer analyser og dataindsigt på den tekniske front af en hjemmeside, indholdet der skal sælge, samt linkprofilen der skaber autoritet. Samlet bruges dette til at skabe strategiske planer for, hvordan kommercielle målsætninger opnås - og heraf hvordan vi hjælper med at opnå disse.

Bonzer består af over 50 nørdede konsulenter og specialister, som evner discipliner inden for teknisk SEO, content og linkbuilding (digital PR), hvor vi både styrker virksomheder i rådgivende såvel som eksekverende rolle. Dette er noget vi altid styrker os på gennem erfaring, feedback og research på markedet.

Vores mål er at udvikle måden marketing laves på ved at skabe ny indsigt med vores kunder og herfra udarbejde roadmaps, som gør, at de kan nå toppen på andre måder end tidligere set - og væsentligt mere bæredygtigt. Derfor lægger vi også vægt på at være det seriøse bureau for de ambitiøse virksomheder.

Verden bliver fortsat mere digital, og skal man møde efterspørgslen, skal man være synlig. Møder du din målgruppe digitalt i dag, og er du generelt synlig der, hvor de søger? Lad os tage en snak om status og se på mulighederne.

Læs mere på www.bonzer.dk

Ingen stjerner

Info om bureauet

SEO bureau

46 ansatte i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer