Creative ZOO

Brandingbureau i Aarhus og København

Creative ZOO udvikler og designer strategisk funderet kommunikation; kommunikation, der giver mening for både afsender og modtager. Vores mål er at skabe brands, der er værd at elske, og vores udgangspunkt er altid værdierne LYST, MOD og EMPATI.

Vores værdier fungerer i hverdagen som pejlemærke for vores virksomhed: Vi har LYST til at gøre en forskel og skabe resultater i vores kunders virkelighed. Vi har MOD til at arbejde kreativt og udfordre det eksisterende. Vi tror på relationer bygget på EMPATI.

For at blive lidt mere konkret er vi hos Creative ZOO en stor blanding af personligheder og fagligheder. Her sidder journalisten ved siden af dramaturgen. Tekstforfatteren ved siden af designeren. Projektlederen ved siden af retorikeren. Det gør vi, fordi vi tror på, at forskellighed beriger os, vores hverdag og vores kunder.

De mange fagligheder gør også, at vi har en bred vifte af kompetencer. Vi kan bl.a. hjælpe dig med udvikling af visuel identitet, website og kampagner for blot at nævne nogle af vores kompetencer.

Ingen stjerner

Info om bureauet

Brandingbureau

20 ansatte i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer