Itch Marketing

Inbound bureau i Aarhus

Itch Marketing ApS er et dedikeret Inbound bureau med ekspertise i Hubspot. Specialiseret i inbound marketing og inbound sales. Certificeret i HubSpot, Google Ads og ActiveCampaign.

Med engagerede specialister og kreative sjæle, hjælper vi danske virksomheder med at styrke det digital setup med automatisering og effektivisering af salgs- og marketingaktiviteter.

Vi arbejder ud fra præmissen om, at forstå din virksomhed og dit behov så godt som muligt, så vi har de absolut bedste betingelser og forudsætninger for at give dig den rigtige rådgivning. Som inbound marketing og inbound sales specialister hjælper vi med at skabe værdi på tværs af hele din målgruppes købsrejse. Det gør vi ved at arbejde med aktiviteter i alle købsrejsens faser.

Vi arbejder med det formål at nedbryde silotænkningen mellem salg og marketing, så vi kan skabe synergier for din virksomhed og sørge for at marketing er en understøttende funktion i din salgsproces. Det betyder, at du som marketingansvarlig får sat kroner og ører på dine indsatser, fordi de bindes direkte sammen med salg. Det betyder, at du som salgsansvarlig får værdifulde leads og værdifuld kundedata, som gør dig klædt bedre på i salgsprocessen med en bedre dialog og bedre salgsmøder.

Ingen stjerner

Info om bureauet

Inbound bureau

10 ansatte i deres virksomhed

Timepris 1000 - 1500 DKK

3 cases vil de gerne vise dig

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer