Ackermann

Specialiseret E-mailmarketing Bureau

VI ER EKSPERTER I E-MAIL MARKEDSFØRING

På trods af at e-mail i den digitale tidsalder er et af de ældre medier, taler alle undersøgelser deres tydelige sprog. Som marketingkanal ligger e-mails sig i top når det kommer til konverteringsraten. Derudover er e-mails et fantastisk redskab til at sikre direkte 1-1 kommunikation med din virksomheds målgruppe.

Med en gennemarbejdet e-mail marketingstrategi, kan du sikre, at du både får sendt løbende produktnyheder og tilbud ud til din samlede database af e-mails gennem et gennemarbejdet e-mail kampagnesetup, samtidig med at du via automatiske e-mailserier kan sørge for helt automatisk at lave mersalg på eksisterende kunder. Mulighederne er mange når det kommer til nyhedsbreve!

DER ER MANGE GRUNDE TIL AT ARBEJDE MED OS

Vi ved at e-mail markedsføring er et fantastisk marketingredskab for store som små virksomheder. ROI’en på e-mail marketing er i gennemsnit langt højere end på andre online marketingkanaler. Det har flere undersøgelser vist. Med den viden i baghånden knokler vi dag ud og dag ind for at levere e-mailkampagner, og automatiske e-mailserier, som genererer øget omsætning for vores mange fantastiske kunder. Vi har dog altid plads til flere. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at øge din omsætning gennem e-mail marketing.

Ingen stjerner

Info om bureauet

E-mailmarketing Bureau

30 ansatte i deres virksomhed

Timepris 1000 - 1500 DKK

Har ingen cases oprettet endnu

Kontakt bureauet

Kontakt oplysninger til Ackermann

Ackermann

Adresse :

Robert Jacobsens Vej 66, 2300 København S

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer