AGENCY6

Reklamebureau og produktionsselskab i København

Styrk dit brands visuelle udtryk

Hos AGENCY6 brænder vi for at styrke virksomheders visuelle udtryk på tværs af film, fotografi og kreative koncepter. Vi står for hele din næste reklamekampagne, så du kan få plads til at gøre det du er bedst til - nemlig at drive din forretning.

Step 1 - Vi laver konceptet til kampagnen
Vi brænder for at lave originale og engagerende koncepter, der både griber forbrugeres opmærksomhed og forstærker jeres visuelle tilstedeværelse. Vi indkalder jer til en GRATIS kreativ brainstorming session, høre jeres ideer og ønsker, snakker løst om vores egne ideer, og vender tilbage til jer med et forslag til et koncept. Så simpelt kan det gøres.

Step 2 - Prissætning og planlægning
Vi går ind for fuld gennemsigtighed i alt hvad vi laver. Vi ved hvad vores arbejde er værd, og vi gemmer os ikke bag tallene. Så når I har vendt tilbage og godkendt konceptet, så går vi i maskinrummet. Vi planlægger kampagneforløbet alt efter hvor stor en produktion der er tale om, og vender tilbage til jer med et prisoverslag. Derefter mangler vi bare et "FEDT" fra jer, og så kan vi gå igang med det rigtig sjove. Nemlig step 3.

Step 3 - Produktion og klip
Vi filmer/fotograferer, klipper, laver lyd og grader jeres materiale, så det passer ind i præcis det I gerne vil udstråle. Derefter vender vi tilbage til jer med et færdigt produkt, og så har I et på forhånd aftalt antal retterunder, hvor I får lov til at lave justeringer baseret på jeres mavefornemmelse. Retterunderne er aftalt i step 2, så alt er på plads inden vi producerer. Til slut ender I ud med en reklamefilm/kampagne, der sparker røv, forstærker jeres brand awareness, og ultimativt driver salg for jeres virksomhed.

Info om vores bureau

Reklamebureau

2 ansatte i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst per projekt

Har ingen cases oprettet endnu

Kontakt os

Vores kompetencer

4 kompetencer tilbyder AGENCY6

Visuel identitet

TV-reklame / Video / Web TV

Konceptudvikling

Grafisk og digital design

Vores team

2 ansatte i teamet hos AGENCY6

Har du brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt oplysninger til AGENCY6

AGENCY6

Adresse :

Kronprinsessegade 46E 2.
1306 København K
Denmark

Send os en forespørgsel

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer