Kunde :
Frisøren & Baronen
Service :
Webshop

Første pladsen på Trustpilot og 1.000.000 kr. i vækst på 90 dage

1.000.000 kr. i vækst på 90 dage

Frisøren & Baronen befinder sig på en af de største brancher, men også hårdeste, indenfor ecommerce, også kendt som beauty branchen. Frisøren & Baronen ønskede at finde en samarbejdspartner, som kunne varetage og håndtere deres online markedsføring. Derudover også at gøre det transparent og forståeligt på det interne team. De ønskede en samarbejdespartner, som de havde tiltro til og der blev active promotion den udvalgte partner.

active promotion har siden starten af samarbejdet formået at hjælpe Frisøren & Baronen til første pladsen på Trustpilot indenfor deres branche. Active promotion har også bidraget til øget fokus på branded og samtidig hjulpet med at vækst måned efter måned.

Frisøren & Baronen har selv udtalt: “Jeg har på nuværende tids punkt haft et tæt samarbejde med Victor i godt 6 mdr. Et samarbejde jeg på intet tidspunkt, har fortrudt at jeg er gået ind i. Victor er YDREST professionel, han har styr på tingene, og ikke mindst så er han lige til. Han er altid 110% ærlig og mega skarp på optimering. Victor får de varmeste anbefalinger her fra, og jeg ser frem til at mega fedt langvarigt samarbejde.”