Kunde :
MATHstore
Service :
Webshop

Fra manglende tillid til rekord omsætning måned efter måned

Rekord omsætning måned efter måned

MATHstore er en af de største forhandlere af diverse brands af herretøj i Danmark med over 21.000 følgere på Instagram. Efter mange mislykkede samarbejder, manglende troværdighed og performance ledte MATHstore efter en samarbejdspartner, som kunne varetage deres online annoncering. De havde prøvet store bureauer og selvstændige konsulenter, men hver gang manglede de kommunikation, resultater og mest af alt ærlighed.

MATHstore rakte derfor ud til active promotion med et ønske om at starte et samarbejde. Der blev lavet en plan og et godt samarbejde kom op og kører. Siden opstarten har active promotion bidraget med rekord omsætning måned efter måned. Samtidig har Active promotion haft fokus på at dele alle tal og learnings med dem.

Læs her hvad de har skrevet om samarbejdet: “Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Victor og hans team i snart et halvt år. Victor er meget dygtig til det han laver og i de snart 6 år jeg har drevet webshop er han klart den der har klaret det bedst for mig. Jeg håber Victor og hans team vil være bag mig de næste mange år, så vi kan vækst min virksomhed til helt nye højder”