CMO

En CMO er ansvarlig for at udvikle og implementere marketingplaner, der skal fremme virksomhedens overordnede mål. De fleste CMO’er har en baggrund i markedsføring, og de fleste virksomheder kræver, at en CMO har mindst ti års erfaring i branchen.

CMO eller Chief Marketing Officers

CMO’er, eller Chief Marketing Officers, er ansvarlige for virksomhedens marketingaktiviteter. Deres hovedopgave er at sikre, at virksomheden når sine mål med hensyn til salg og profilering. CMO’er arbejder tæt sammen med andre ledere i virksomheden for at sikre, at marketingafdelingen fungerer optimalt.
 
CMO’er og SEO’er er nøglepersoner i enhver virksomhed, der ønsker at vokse og få et stærkt online-tilstedeværelse. De har ansvaret for at sikre, at virksomheden er synlig på de rigtige steder online, og at dens budskaber når ud til den rigtige målgruppe. CMO’er og SEO’er arbejder tæt sammen for at sikre, at virksomheden opnår de bedste resultater muligt.

Relaterede indhold

Konverteringsoptimering

Brug videooptagelse til konverteringsoptimering

Du kan bruge videooptagelser til at øge din konverting. Konverteringsoptimering (CRO) kan være en vigtig del i hvordan du skal øge dit salg på din hjemmeside eller webshop.

Ordbog

Benchmarking

Benchmarking går egentlig ud på at virksomheden som benytter strategien går ind og foretager en undersøgelse og vurdering af enten en eller flere af virksomhedens konkurrenter med det formål at forbedre deres egen drift. Det kan være virksomheden gerne vil optimerer eksempelvis på kvalitet, pris eller leverandører.

Marketing Guiden

Awards & priser

Har I udviklet eller haft sucess med i jeres virksomhed og gerne vil se om I kan hive en award eller pris med hjem? Så se listen her.

Bureau Guiden

Bureau guiden

Er du i den situation hvor jeres virksomhed står og skal skifte nyt bureau og synes det er uoverskueligt? Så tjek her vores guide til valg af bureau.