CMO

En CMO er ansvarlig for at udvikle og implementere marketingplaner, der skal fremme virksomhedens overordnede mål. De fleste CMO’er har en baggrund i markedsføring, og de fleste virksomheder kræver, at en CMO har mindst ti års erfaring i branchen.

CMO eller Chief Marketing Officers

CMO’er, eller Chief Marketing Officers, er ansvarlige for virksomhedens marketingaktiviteter. Deres hovedopgave er at sikre, at virksomheden når sine mål med hensyn til salg og profilering. CMO’er arbejder tæt sammen med andre ledere i virksomheden for at sikre, at marketingafdelingen fungerer optimalt.
 
CMO’er og SEO’er er nøglepersoner i enhver virksomhed, der ønsker at vokse og få et stærkt online-tilstedeværelse. De har ansvaret for at sikre, at virksomheden er synlig på de rigtige steder online, og at dens budskaber når ud til den rigtige målgruppe. CMO’er og SEO’er arbejder tæt sammen for at sikre, at virksomheden opnår de bedste resultater muligt.

Relaterede indhold

Marketing Guiden

Awards & priser

Har I udviklet eller haft sucess med i jeres virksomhed og gerne vil se om I kan hive en award eller pris med hjem? Så se listen her.

Ordbog

Ankertekst

Ankertekst er den tekst / titel man linker ens Ankerlink til. Men et ankertekst kan også være en sektion hvori man ligger ens indhold. Et eksempel kunne være at man ville linke sit Ankerlink til en formular, hvor der ikke lige var en overskrift man kunne sætte sit Ankertekst til.

Ordbog

Billedoptimering

Kort definition af billedoptimering er der mange aspekter på. Det kan blandet andet være optimering af størrelsen (kb), kvaliteten af billedet, billedet beskrivelse og titel til formatet af billedet (JPEG, PNG, GIF, WEBP, SVG mm).