CMO

En CMO er ansvarlig for at udvikle og implementere marketingplaner, der skal fremme virksomhedens overordnede mål. De fleste CMO’er har en baggrund i markedsføring, og de fleste virksomheder kræver, at en CMO har mindst ti års erfaring i branchen.

CMO eller Chief Marketing Officers

CMO’er, eller Chief Marketing Officers, er ansvarlige for virksomhedens marketingaktiviteter. Deres hovedopgave er at sikre, at virksomheden når sine mål med hensyn til salg og profilering. CMO’er arbejder tæt sammen med andre ledere i virksomheden for at sikre, at marketingafdelingen fungerer optimalt.
 
CMO’er og SEO’er er nøglepersoner i enhver virksomhed, der ønsker at vokse og få et stærkt online-tilstedeværelse. De har ansvaret for at sikre, at virksomheden er synlig på de rigtige steder online, og at dens budskaber når ud til den rigtige målgruppe. CMO’er og SEO’er arbejder tæt sammen for at sikre, at virksomheden opnår de bedste resultater muligt.

Relaterede indhold

Ordbog

Linkbuilding

Kort definition af linkbuilding er at det er en strategi man kan anvende for at øge ens SEO mæssig værdi hos Google. Oftes handler det om hvordan man arbejder med at få både flere backlinks men samtidig arbejdet med interne links og eksterne links.

Ordbog

Bureau

Et bureau er et selskab eller en virksomhed, der leverer tjenester til andre virksomheder. De fleste bureauer har specialiseret sig i en bestemt type service.

Ordbog

Backlinks

Kort definition af Backlinks er at det er links som kommer fra andre hjemmesider som linker over til din hjemmeside. Google ser oftes backlinks som noget positivt.

Ordbog

Billedoptimering

Kort definition af billedoptimering er der mange aspekter på. Det kan blandet andet være optimering af størrelsen (kb), kvaliteten af billedet, billedet beskrivelse og titel til formatet af billedet (JPEG, PNG, GIF, WEBP, SVG mm).