AMP

Man benytter AMP som et webkompent framework hos google til at lettere at bygge “user-first” annoncer, e-mails, “web historier” og hjemmesider. User-first betyder at man sætter den besøgende i første prioritet når man bygger ens indhold.

Hvad er AMP?

AMP står for “Accelerated Mobile Pages” og er et open-source projekt, der blev udviklet af Google i samarbejde med andre teknologiselskaber. Formålet med AMP er at forbedre hastigheden og ydeevnen for websteder på mobile enheder ved at levere letvægts, hurtig indlæsning af websider.

Her er nogle af de vigtigste træk ved AMP:

  1. Hurtigere indlæsningstider: AMP-sider er designet til at indlæses øjeblikkeligt på mobile enheder. Dette opnås ved at fjerne tung indhold og tredjeparts JavaScript, hvilket reducerer ventetiden for brugerne.

  2. Prioritering af brugeroplevelse: AMP fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen ved at levere letlæseligt og brugervenligt indhold. Dette inkluderer hurtig navigation og nem scrolling på mobile enheder.

  3. SEO-venligt: Google har tendens til at belønne AMP-sider med højere placeringer i søgeresultaterne på mobile enheder. Dette er en fordel for websteder, der ønsker at forbedre deres synlighed i mobil søgning.

  4. Adaptivt design: AMP tillader udgivere at oprette websteder og indhold, der tilpasser sig forskellige skærmstørrelser og enheder, hvilket sikrer en konsistent brugeroplevelse på tværs af enheder.

  5. Let integration: AMP kan integreres i eksisterende websteder ved hjælp af HTML og CSS. Mange populære CMS’er som WordPress og Drupal understøtter også AMP-udgivelser.

AMP er især populært blandt nyhedsudgivere og websteder, der fokuserer på at levere nyheder og indhold til mobilbrugere, da det hjælper med at levere en hurtig og responsiv oplevelse på mobile enheder. Det er også blevet brugt i e-handel og andre brancher for at forbedre mobilwebsteders ydeevne.

Relaterede indhold

Ordbog

Leads

Leads, eller potentielle kunder på dansk, udgør en central komponent inden for markedsføring og salg. En lead er en person eller virksomhed, der udtrykker interesse for en virksomheds produkter, tjenester eller tilbud på en eller anden måde. Leads er typisk i forskellige stadier af købsprocessen og kan variere i kvalitet afhængigt af deres engagement og modenhed som potentielle kunder.

Ordbog

Webinar

Et webinar er en sammensmeltning af ordene “web” og “seminar” og refererer til en interaktiv online præsentation, workshop eller undervisningsbegivenhed, der giver deltagerne mulighed for at deltage via internettet. Webinarer har i de seneste år oplevet stigende popularitet som et værdifuldt værktøj til uddannelse, markedsføring og kommunikation.

Ordbog

SEM

SEM, eller Search Engine Marketing på dansk, refererer til en digital markedsføringsstrategi, hvor annoncører betaler for at placere deres annoncer i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo. Dette er en effektiv måde at øge synligheden af ens websted og tiltrække målrettede besøgende, da annoncer vises for brugere, der søger efter specifikke søgeord eller fraser.

Ordbog

Google Keyword Planner

Det er en gratis tjeneste fra Google, der hjælper annoncører og websideejere med at finde de rette søgeord til at målrette deres indhold og annoncer.

Add address

Danmark

Søg

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.

  • Kontakt bureauet