AMP

Man benytter AMP som et webkompent framework hos google til at lettere at bygge “user-first” annoncer, e-mails, “web historier” og hjemmesider. User-first betyder at man sætter den besøgende i første prioritet når man bygger ens indhold.

Hvad er AMP?

AMP står for “Accelerated Mobile Pages” og er et open-source projekt, der blev udviklet af Google i samarbejde med andre teknologiselskaber. Formålet med AMP er at forbedre hastigheden og ydeevnen for websteder på mobile enheder ved at levere letvægts, hurtig indlæsning af websider.

Her er nogle af de vigtigste træk ved AMP:

  1. Hurtigere indlæsningstider: AMP-sider er designet til at indlæses øjeblikkeligt på mobile enheder. Dette opnås ved at fjerne tung indhold og tredjeparts JavaScript, hvilket reducerer ventetiden for brugerne.

  2. Prioritering af brugeroplevelse: AMP fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen ved at levere letlæseligt og brugervenligt indhold. Dette inkluderer hurtig navigation og nem scrolling på mobile enheder.

  3. SEO-venligt: Google har tendens til at belønne AMP-sider med højere placeringer i søgeresultaterne på mobile enheder. Dette er en fordel for websteder, der ønsker at forbedre deres synlighed i mobil søgning.

  4. Adaptivt design: AMP tillader udgivere at oprette websteder og indhold, der tilpasser sig forskellige skærmstørrelser og enheder, hvilket sikrer en konsistent brugeroplevelse på tværs af enheder.

  5. Let integration: AMP kan integreres i eksisterende websteder ved hjælp af HTML og CSS. Mange populære CMS’er som WordPress og Drupal understøtter også AMP-udgivelser.

AMP er især populært blandt nyhedsudgivere og websteder, der fokuserer på at levere nyheder og indhold til mobilbrugere, da det hjælper med at levere en hurtig og responsiv oplevelse på mobile enheder. Det er også blevet brugt i e-handel og andre brancher for at forbedre mobilwebsteders ydeevne.

Relaterede indhold

Ordbog

USP

USP, eller “Unique Selling Proposition,” er en vigtig marketingkoncept, der refererer til den unikke kvalitet eller fordel, som en virksomhed eller et produkt tilbyder sine kunder. USP er det, der adskiller en virksomhed eller et produkt fra konkurrenterne og overbeviser kunderne om at vælge det over alternativerne på markedet.

Ordbog

Benchmarking

Benchmarking går egentlig ud på at virksomheden som benytter strategien går ind og foretager en undersøgelse og vurdering af enten en eller flere af virksomhedens konkurrenter med det formål at forbedre deres egen drift. Det kan være virksomheden gerne vil optimerer eksempelvis på kvalitet, pris eller leverandører.

Ordbog

Backlinks

Kort definition af Backlinks er at det er links som kommer fra andre hjemmesider som linker over til din hjemmeside. Google ser oftes backlinks som noget positivt.

Marketing Guiden

Marketing job

Leder du et dit nye marketing job? Vi har lavet en liste til dig over de steder du kan finde jobs. Se listen her.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi stiller dig de rigtige spørgsmål, så vi kan introducere dig til de rigtige bureauer.

Du kan godt vælge flere.

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.