Become

Digital marketing | Aarhus, København & Holstebro | B2C & B2B

OM BECOME

Generelt er vi ret ydmyge, men vi tør godt sige, at vi er skidedygtige til digital markedsføring. For vi har mere end 12 års erfaring med at hjælpe glade B2C og B2B kunder med deres tilstedeværelse på nettet gennem rådgivning og eksekvering af markedsføring online.

Grundlæggende hjælper vi virksomheder og mennesker med at blive til mere – og med at skabe succesfulde forretninger. Vi har ingen standardløsninger, men omsætter digitale strategier til resultater ved at sætte os ind i kundens forretning, mål og visioner.

Sådan gør holdkammerater. Og det er det, vi er. For når du lykkes, så lykkes vi. Derfor er vi proaktive, udfordrer dig og sælger dig aldrig noget, du ikke har brug for.

VI LAVER BUSINESS, IKKE BULLSHIT

Vi er eksperter i digital markedsføring – så det behøver du ikke at være. Det er ligesom hos mekanikeren. Du kan have tillid til, at vi fikser tingene for dig – også selvom du måske ikke helt ved hvordan. Du kan trygt overlade din markedsføring til os. Vi skal nok tage dig i hånden hele vejen.

Derudover er vi heller ikke helt som alle de andre. Hos os får du nemlig altid direkte adgang til specialisterne på opgaven. Vi har ingen overflødige mellemled. Alle kunder har direkte adgang til en eller flere faste specialister, så du altid kan ringe til en, du kender – og som kender dig.

Vi er det, som vi selv kalder antibullshit. For kort sagt, så løser vi opgaverne uden unødvendig indpakning i salgstaler, guldpapir og skjulte udgifter. Du får ‘value for money,’ og vi gør ikke tingene sværere, end de er.

Og så er hemmeligheden, at vi i Become gør noget ud af dagligdagen og er sociale med hinanden. Selvom vi er passionerede og ambitiøse, så er stemningen på kontorerne altid hyggelig og uformel. Vi forventer ikke, at vores ansatte er robotter, der til enhver tid prioriterer arbejdet over privatlivet. Vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde – og at glade medarbejdere giver glade kunder.

Lær os endnu bedre at kende i The Book of Become.

Ingen stjerner

Info om bureauet

Digital marketing bureau

32 ansatte i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer