Digital kampagne om mælkesyrebakterier

Hvordan kommunikerer man, hvad mælkesyrebakterier egentlig er, og hvorfor de er gode for kroppen?

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af dit mave-/tarmsystem, og der findes mange gode grunde til at tage mælkesyrebakterier. Men ofte kan der opstå forvirring omkring, hvornår og hvordan man kan supplere sin kost med mælkesyrebakterier.

Så hvordan kommunikerer man, hvad mælkesyrebakterier egentlig er, og hvorfor de er gode for kroppen?

Mælkesyrebakterier.
En naturlig del af tarmsystemet.
En naturlig del af den visuelle identitet.

Sammen med DUOLAC der er ekspert i mælkesyrebakterier, udviklede vi ét genkendeligt element i en ny key visual og fotostil, der afspejler produkternes fokus på tarmen.

Yderligere samarbejdede vi om en række aktiviteter, der satte fokus på gode råd og inspiration om mælkesyrebakterier.

Eksisterende produkter og nye produkter blev lanceret i en række digitale kampagner på sociale medier, hvor vi udarbejdede mediestrategi, contentplan og kreativer tilpasset den enkelte målgruppe.

De digitale kampagner blev suppleret med POS materiale rundt på danske apoteker.

DUOLAC dækker en bred målgruppe, som vi lykkedes med at målrette budskaber til primært via sociale medier. Her på siden kan du se noget af det materiale, vi har produceret i samarbejde med DUOLAC.

Carina, Brand Manager DUOLAC:  Vi savnede nærhed, personlighed, skarphed og fokus på tarmsundhed. Vi savnede øjenhøjde med kunden på sociale medier, hvor udtrykket var blevet for anonymt. Det har vi opnået i samarbejde med Kompas.