Webdesigner og SEO Konsulent

J H.

SERVICEMINDED WEBUDVIKLER OG NØRD

Hej, mit navn er Jørgen og mine store interesser og passion, er Web Design og SEO Optimering, specielt det tekniske aspekt er mit hjerte nært.

Jeg elsker begrebet vidensdeling, og derfor nyder jeg også at skrive et par indlæg i ny og næ, i håb om at andre kan få gavn af mine erfaringer.

Det er ikke kun selvlært viden jeg deler, da jeg også har taget et par uddannelser inden for branchen. Jeg startede men en Logistikøkonom AK, dog ikke branche specifik, men fik en masse viden om proces, optimering og projektledelse. Dernæst tog jeg en Webudvikler, hvor jeg lærte alt det grundlæggende om webudvikling og flere kode sprog. Jeg sluttede stærk af med en Bachelor i E-Handel, hvor jeg lærte så meget om digital forretningsførelse Kommunketion, brugeradfærd, ja jeg kunne blive ved med at remse op..

For at holde mig til ilden, følger jeg godt med udviklingen og bruger alt for mange timer på YouTube for at lære endnu mere.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål

Ingen stjerner

Info om freelanceren

Beliggenhed i Ikke på listen

750 DKK

Erfaring - 5 - 9 år

Tilgængelig - 14 dage frem

Har ingen cases oprettet endnu

For at kontakte freelanceren skal du have en konto. Det er gratis og uforpligtende. Hvilken type er du :

Bureau eller Virksomhed

Kompetencer

4 kompetencer tilbyder J H.

Forretningsudvikling

SEO / SEM

E-handel / Webshop

Webudvikling

Erfaring

1 erfaring har J H.

Selvstændig

Hos Logicresolve

2020

Webdesign og seo optimering

Uddannelse

2 uddannelser har J H.

Erhvervsakademi Dania, Hobro

AP Graduate in Logistic Management

2020

Logistics ​​management is the part of supply chain management that plans, implements, and controls the efficient, effective forward, and reverse flow and storage of goods, services, and related information between the point of origin and the point of consumption in order to meet customer's requirements.

Erhvervsakademi Dania, Skive

Bachelor of E-commerce Management

2020

The bachelor's degree programme in E-Commerce combines elements of business administration and e-commerce with a modern, future-oriented education in the areas of digital business models and new technologies

Find professionelle freelancere
via deres kompetencer