Marketing Automation specialist

Marianne H.

+12 års erfaring fra bureau og som eksekverende marketingchef i B2B og B2C

Jeg hjælper virksomheder med at skabe opmærksomhed, tiltrække og konvertere leads til kunder ved hjælp af inbound marketing. Med et mål om at flytte en større del af kunderejsen digitalt, arbejder jeg med at binde salg og marketing sammen med de rigtige værktøjer, dataflows og segmenteret kommunikation.

Jeg bevæger mig fra strategi til eksekvering og bruger data til at træffe beslutninger. For på den måde at lære af erfaringer - og gøre det endnu bedre. Jeg har et særligt fokus på marketing automation, content marketing, kunderejse og tech stacken bag marketingindsatsen.

Jeg er specialiseret i systemerne HubSpot, ActiveCampaign, Klaviyo, MailChimp, og jeg har snust til adskillige flere. I min tid som Head of Inbound Marketing hos Novicell indgik jeg partnerskaber med netop HubSpot, ActiveCampaign og Klaviyo, hvor vi var den fjerde partner på HubSpot i Danmark (og virksomheden er i dag Diamond Partner).

Jeg har en kandidat i Virksomhedskommunikation fra Handelshøjskolen i Aarhus og +12 års erfaring inden for marketing. De seneste mange år som konsulent inden for digital strategi og med speciale i marketing automation. Jeg har en ledelsesprofil og bygget flere marketingafdelinger op.

Jeg brænder for at udvikler forretning gennem de mennesker, som den består af.

Ingen stjerner

Info om freelanceren

Beliggenhed i Århus

950 DKK

Erfaring - 10 - 14 år

Tilgængelig - 14 dage frem

Har ingen cases oprettet endnu

For at kontakte freelanceren skal du have en konto. Det er gratis og uforpligtende. Hvilken type er du :

Bureau eller Virksomhed

Kompetencer

8 kompetencer tilbyder Marianne H.

Hubspot

Automation

Email Marketing

CRM

Annoncering

Strategi

SEO / SEM

E-handel / Webshop

Find professionelle freelancere
via deres kompetencer