Pitch til indkaldelse af bureauer

Er du i den situation hvor jeres virksomhed skal indkalde bureauer til pitch på jeres opgave, så tjek vores eksempel på hvordan I kunne gøre.

Pitch eksempel

Når du har en opgave som du gerne vil have at bureauer kan byde ind på, kan man gøre brug af et “pitch”. Det betyder med andre ord at du indkalder flere burauer (oftes 3 bureauer) som dernæst kan give et tilbud på din opgave. Det har typisk været reklamebureauer man indkaldte, men nu er det mere normalt at man også kan gøre brug af andre bureautyper som eksempelvis digitale bureauer, search-bureauer, mediabureauer mm.

Udfordringen med at indkalde til pitch fra bureauerne er at ofte er pitch ulønnet og disse bureauer bruger ofte meget tid på at udarbejde tilbud og ideforslag. Derfor sættes budgetter på opgaverne også relativt højt. De pitch vi har set er som minimum fra 100.000 kr. Så hvis du vurderer jeres budget til mindre så skal du nok forvente at bureauerne tager betaling for det udførte tilbud. Hvis du derimod ikke søger store bureauer kan de mindre bureauer sagtens finde på at gøre det ulønnet.

Er du så lang i processen at du er i tvivl omkring hvilken model du skal benytte til udvælgelse af bureauer? Så kan du vælge mellem at lave et “lukket pitch”. Ved lukket pitch vælger du selv de bureauer du vil indkalde til at udarbejde tilbud. Du kan også vælge en “åben pitch” hvor du giver alle bureauer der ønsker at komme med et tilbud muligheden. 

Held og lykke med jeres pitch.

Relaterede indhold

Ordbog

PR

PR, presse og public relations er alle kommunikationsdiscipliner, der sigter mod at skabe og vedligeholde en positiv offentlig opinion om en virksomhed eller organisation.

Ordbog

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering er en kraftfuld digital markedsføringsmetode, der udnytter LinkedIn-platformens erhvervsorienterede fokus til at nå en målrettet og professionel målgruppe. LinkedIn, der er kendt som det sociale netværk for erhvervslivet, tilbyder forskellige annonceringsmuligheder, der kan hjælpe virksomheder med at opbygge deres brand, generere leads og engagere sig med potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Ordbog

Google Ads kursus

Et Google Ads kursus er en uundværlig ressource for enhver virksomhed eller marketingprofessionel, der ønsker at mestre kunsten at annoncere på Google og udnytte denne kraftfulde platform til at nå ud til en bred målgruppe.

Ordbog

Annoncering

Annoncering er en måde at markedsføre sin forretning på. Man kan annoncerer på mange måder. Der findes Google Ads, social medier (Facebook, Linkedin, Instagram), videoannoncering, affilliate annoncering og mange flere måder.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi stiller dig de rigtige spørgsmål, så vi kan introducere dig til de rigtige bureauer.

Du kan godt vælge flere.

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.