Pitch til indkaldelse af bureauer

Er du i den situation hvor jeres virksomhed skal indkalde bureauer til pitch på jeres opgave, så tjek vores eksempel på hvordan I kunne gøre.

Pitch eksempel

Når du har en opgave som du gerne vil have at bureauer kan byde ind på, kan man gøre brug af et “pitch”. Det betyder med andre ord at du indkalder flere burauer (oftes 3 bureauer) som dernæst kan give et tilbud på din opgave. Det har typisk været reklamebureauer man indkaldte, men nu er det mere normalt at man også kan gøre brug af andre bureautyper som eksempelvis digitale bureauer, search-bureauer, mediabureauer mm.

Udfordringen med at indkalde til pitch fra bureauerne er at ofte er pitch ulønnet og disse bureauer bruger ofte meget tid på at udarbejde tilbud og ideforslag. Derfor sættes budgetter på opgaverne også relativt højt. De pitch vi har set er som minimum fra 100.000 kr. Så hvis du vurderer jeres budget til mindre så skal du nok forvente at bureauerne tager betaling for det udførte tilbud. Hvis du derimod ikke søger store bureauer kan de mindre bureauer sagtens finde på at gøre det ulønnet.

Er du så lang i processen at du er i tvivl omkring hvilken model du skal benytte til udvælgelse af bureauer? Så kan du vælge mellem at lave et “lukket pitch”. Ved lukket pitch vælger du selv de bureauer du vil indkalde til at udarbejde tilbud. Du kan også vælge en “åben pitch” hvor du giver alle bureauer der ønsker at komme med et tilbud muligheden. 

Held og lykke med jeres pitch.

Relaterede indhold

Ordbog

Teknisk SEO

Teknisk SEO, også kendt som teknisk søgemaskineoptimering, er en afgørende del af enhver online markedsføringsstrategi. Denne disciplin fokuserer på at forbedre tekniske aspekter af en hjemmeside for at optimere dens synlighed i søgemaskinerne, såsom Google. Teknisk SEO arbejder bag kulisserne for at sikre, at en hjemmeside er teknisk sund og let at forstå for søgemaskinerobotter.

Ordbog

Annoncering

Annoncering er en måde at markedsføre sin forretning på. Man kan annoncerer på mange måder. Der findes Google Ads, social medier (Facebook, Linkedin, Instagram), videoannoncering, affilliate annoncering og mange flere måder.

Ordbog

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising, eller Søgemaskineannoncering på dansk, er en digital markedsføringsstrategi, der bruges til at promovere produkter eller tjenester ved at placere annoncer i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo. Dette er en effektiv måde for virksomheder at nå ud til potentielle kunder, når de søger efter relevante søgeord eller fraser.

Ordbog

Benchmarking

Benchmarking går egentlig ud på at virksomheden som benytter strategien går ind og foretager en undersøgelse og vurdering af enten en eller flere af virksomhedens konkurrenter med det formål at forbedre deres egen drift. Det kan være virksomheden gerne vil optimerer eksempelvis på kvalitet, pris eller leverandører.

Add address

Danmark

Søg

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.

  • Kontakt bureauet