Shortlisting

Er du i den situation hvor jeres virksomhed skal igang med at lave en shortlist, så tjek vores eksempel på hvordan I kunne gøre.

Principper for shortlisting

Når man arbejder med shortlisting findes der nogle grundlæggende principper som vi har listet herunder :

Husk at være objektiv

Når man skal kigge på alle de bureauer  man modtager tilbud fra skal man være objektiv ud fra de ønsker og kriterier som I har stillet disse bureauer. Det kan være alt fra deres timepris, deres kompetencer, deres beliggenhed, deres servicemind mm. Husk også at se tilbudet som en helhed i stedet for at opdele den i bider baseret på jeres behov. Det kan eksempelvis være at det tilbud I modtager fra et bureau skal forhandles omkring inden i fravælger.

Rekrutteringserfaring

Det kan være rigtig svært at udvælge de bedste match af bureauer hvis man ikke har rekrutteringserfaring. Derfor anbefales der at de som skal udvælge bureauer har en eller anden form for erfaring på dette område.

Retfærdighed

Det er vigtigt at i udvælgelsesprocessen at man altid stræber sig på at være upartisk og undgå at man tager parti med et udvalg bureau pga eksempelvis interesseforbindelse. Man bør som panel blive enig efter en samlet vurdering omkring bureau valget. En anden vigtig ting er at udvise retfærdighed overfor bureauer og ikke stille nye kriterier og ønsker efterfølgende.

Shortlisting af bureau valg

  • Skal være et digitalt bureau
  • Skal have bopæl i Odense
  • Skal have arbejdet med WordPress
  • Skal have arbejdet med advanceret frontend udvikling
  • Skal kunne vise et bredt udvalg af cases af ovenstående
  • Skal have et fornuftigt lege på timepris


Det vigtige er efterfølgende til de indledende dialoger at mærke jeres mavefornemmelse omkring bureauer og deres tilbud, da det i sidste ende er altafgørende for et godt samarbejde at I føler de matcher jer og jeres behov. 

Held og lykke med jeres shortlisting.

Relaterede indhold

Ordbog

XML sitemap

En XML-sitemap er en fil, der bruges til at strukturere og organisere information om en hjemmesides indhold, så søgemaskiner som Google bedre kan forstå og indeksere det. XML står for “eXtensible Markup Language,” og en XML-sitemap fungerer som en slags vejledning for søgemaskinerne, der angiver, hvilke sider på hjemmesiden der skal indekseres, og hvordan de er relateret til hinanden.

Ordbog

CAC

CAC står for “Customer Acquisition Cost,” hvilket på dansk betyder kundeanvendelsesomkostninger. CAC er en vigtig forretningsmåling, der bruges til at beregne omkostningerne ved at tiltrække en ny kunde til en virksomhed eller organisation.

Ordbog

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering er en kraftfuld digital markedsføringsmetode, der udnytter LinkedIn-platformens erhvervsorienterede fokus til at nå en målrettet og professionel målgruppe. LinkedIn, der er kendt som det sociale netværk for erhvervslivet, tilbyder forskellige annonceringsmuligheder, der kan hjælpe virksomheder med at opbygge deres brand, generere leads og engagere sig med potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Ordbog

URL

En URL, eller Uniform Resource Locator, er en streng af tekst, der bruges til at beskrive en ressource’s placering på internettet. URL’er fungerer som internettets adresser og giver brugere mulighed for at finde og få adgang til specifikke websider, dokumenter, billeder, videoer og andre ressourcer online.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi stiller dig de rigtige spørgsmål, så vi kan introducere dig til de rigtige bureauer.

Du kan godt vælge flere.

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.