Timepris og tilbud

Er du i den situation hvor jeres virksomhed skal vurderer bureauernes timepris og tilbud på jeres opgave, så tjek vores eksempel her.

Indgåendelse af samarbejde med et bureau

Når man skal indgå et samarbejde med et bureau er det altid vigtigt at få klarlagt hvilken afregningsmodel man vælger.

Alle bureauer har en timepris de har fastsat og kan nævne overfor jer som kunde. Ved mindre opgaver skal man altid forvente at man afregnes pr. time. Ved de større opgaver kan man få fastsat en projekt pris eller få afslag i timeprisen.

En god regel er at hvis man har et god og fast samarbejde kan man aftale en fast månedlig pris på udvalgte opgaver, hvor prisen her vil være mere fordelagtig for både kunden og bureauet da de får en fast indkomst.

God jagt på at få et godt samarbejde, det handler altid om at begge parter får noget ud af det. 

Relaterede indhold

Ordbog

Schema markup

Schema Markup, også kendt som schema.org Markup eller bare schema, er en form for struktureret data, der bruges på websider for at give søgemaskiner en bedre forståelse af indholdets betydning. Dette hjælper med at forbedre søgeresultaterne ved at tilføje ekstra information til søgeresultaterne og øge synligheden i søgeresultaterne.

Ordbog

Sprogversionering

Sprogversionering, også kendt som flersprogethed eller internationalisering af indhold, er en vigtig strategi inden for webudvikling og digital markedsføring, der involverer at tilbyde indhold på flere sprog for at nå og engagere en global målgruppe. Dette koncept spiller en central rolle i at gøre indhold og tjenester tilgængelige for en bredere, international brugerbase.

Ordbog

Annoncering

Annoncering er en måde at markedsføre sin forretning på. Man kan annoncerer på mange måder. Der findes Google Ads, social medier (Facebook, Linkedin, Instagram), videoannoncering, affilliate annoncering og mange flere måder.

Ordbog

Domæne

Et domæne, også kendt som et internetdomæne eller webdomæne, er en menneskeforståelig og brugervenlig adresse, der bruges til at identificere og lokalisere ressourcer på internettet. Domæner bruges til at repræsentere unikke internetadresser for websteder, e-mailadresser og andre online ressourcer.

Add address

Danmark

Søg

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.

  • Kontakt bureauet