Indledende dialoger

Er du i den situation hvor jeres virksomhed skal igang med de indledende dialoger, så tjek vores eksempel på hvordan I kunne gøre.

Indledende dialog eksempel

I er nu nået til de indledende dialoger med de udvalgte bureauer fra jeres shortlisting. Det er her I kan teste bureauerne af og se om de matcher og passer til jeres virksomhed.

Der er flere aspekter I skal være opmærksom på ved de indledende dialoger. Fra start skal I kunne mærke om bureauet har en forståelse af jeres forretning og hvilken situation I står i pt. Hvis de ikke kan sætte sig ind i det, så er det højest utænkeligt at de kommer til det senere. Allerede fra start skal I kunne føle en god kemi og have en god mavefornemmelse da det heller ikke kommer senere. I skal allerede fra start få gjort bureauet klar over jeres forventninger til leveringshastighed og afregningsmodel (fastpris-projekter eller timepris). I kan med fordel ønske et eller flere designforslag eller ideoplæg op jeres opgave så I på dette punkt kan teste bureauet kompetencer af og se om de kan leve op til jeres kriterier på kvalitetsområdet.

Held og lykke med de indledende dialoger!

Relaterede indhold

Ordbog

Ankerlinks

Det har mange forskellige begreber. Det kaldes også anchor links, section links og jump links. Det danske begreb er dog mere Ankerlinks. Det betyder egentlig at man linker på internt på samme side. Et eksempel kan være at man gerne vil lede brugeren til en specifik formular som ligger længere nede på siden som man så her linker til.

Ordbog

Hreflang

Hreflang, også kendt som hreflang-attributter eller hreflang-tags, er HTML-kode, der bruges til at hjælpe søgemaskiner med at forstå sprog- og regionsspecifikke versioner af en hjemmeside. Dette er især vigtigt for websteder, der har indhold på flere sprog eller er rettet mod forskellige regioner.

Ordbog

Åbningsrate

Åbningsrate, også kendt som OR (Open Rate), er en vigtig måling inden for e-mail-markedsføring. Denne metrik angiver procentdelen af modtagere, der har åbnet en e-mail, som de har modtaget som en del af en e-mail-kampagne eller nyhedsbrev. Åbningsraten er en afgørende indikator for, hvor godt en e-mail-kampagne klarer sig med hensyn til at tiltrække opmærksomhed og engagere målgruppen.

Ordbog

Broken links

Broken links, også kendt som døde links eller brudte links, refererer til hyperlinks på en hjemmeside eller webapplikation, der ikke fungerer korrekt, når de klikkes på

Add address

Danmark

Søg

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.

  • Kontakt bureauet