PR

PR, presse og public relations er alle kommunikationsdiscipliner, der sigter mod at skabe og vedligeholde en positiv offentlig opinion om en virksomhed eller organisation.

Hvad laver et PR bureau?

PR bureauer arbejder bredt og indenfor disse områder er de specielt stærke :
 
PR kan blandt andet manifestere sig i form af pressemeddelelser, der skal sælge virksomheden eller organisationen til pressen og offentligheden. For at opnå den ønskede PR-værdi er det vigtigt, at pressemeddelelsen er velskrevet og indeholder relevant information om virksomheden eller organisationen.
 
Pressemeddelelser er et af de vigtigste redskaber i PR, da de giver journalisterne mulighed for at dække virksomheden eller organisationen i deres medier.
 

Relaterede indhold

Marketing Guiden

Marketing job

Leder du et dit nye marketing job? Vi har lavet en liste til dig over de steder du kan finde jobs. Se listen her.

Ordbog

Headings

Headings, eller overskrifter på dansk, spiller en afgørende rolle i at organisere og strukturere indhold på en hjemmeside eller i en dokument. Overskrifter bruges til at inddele teksten i forskellige sektioner, hvilket gør det lettere for læseren at forstå indholdet og navigere på siden.

Ordbog

Branding

Branding er en strategisk proces, der involverer opbygning og styrkelse af et brand, det vil sige opbygningen af en identitet, et omdømme og en unik positionering i bevidstheden hos målgruppen.

Ordbog

HTTP

HTTP står for “Hypertext Transfer Protocol,” hvilket på dansk kan oversættes til “Hypertekst Overførselsprotokol.” Det er en grundlæggende protokol, der anvendes til at overføre data og information mellem en klient, såsom en webbrowser, og en webserver på internettet. HTTP er hjertet i internettet og spiller en central rolle i, hvordan vi interagerer med og får adgang til websteder og onlineindhold.

Add address

Danmark

Søg

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.

  • Kontakt bureauet