PR

PR, presse og public relations er alle kommunikationsdiscipliner, der sigter mod at skabe og vedligeholde en positiv offentlig opinion om en virksomhed eller organisation.

Hvad laver et PR bureau?

PR bureauer arbejder bredt og indenfor disse områder er de specielt stærke :
 
PR kan blandt andet manifestere sig i form af pressemeddelelser, der skal sælge virksomheden eller organisationen til pressen og offentligheden. For at opnå den ønskede PR-værdi er det vigtigt, at pressemeddelelsen er velskrevet og indeholder relevant information om virksomheden eller organisationen.
 
Pressemeddelelser er et af de vigtigste redskaber i PR, da de giver journalisterne mulighed for at dække virksomheden eller organisationen i deres medier.
 

Relaterede indhold

Ordbog

Ankerlinks

Det har mange forskellige begreber. Det kaldes også anchor links, section links og jump links. Det danske begreb er dog mere Ankerlinks. Det betyder egentlig at man linker på internt på samme side. Et eksempel kan være at man gerne vil lede brugeren til en specifik formular som ligger længere nede på siden som man så her linker til.

Ordbog

CMS

CMS står for “Content Management System,” hvilket på dansk betyder indholdsstyringssystem. Det er en softwareapplikation eller et værktøj, der giver brugere mulighed for at oprette, redigere, organisere og administrere indhold på en webside.

Ordbog

YouTube

YouTube er en af verdens mest populære online videodelingsplatforme. Den blev grundlagt i 2005 og blev hurtigt en central del af internettets kultur. Platformen ejes af Google og giver brugere mulighed for at uploade, se og dele videoer af næsten enhver tænkelig type og emne.

Bureau Guiden

Shortlisting

Er du i den situation hvor jeres virksomhed skal igang med at lave en shortlist, så tjek vores eksempel på hvordan I kunne gøre.

Add address

Danmark

Søg

Bureau tilmelding

Når du har tilmeldt din virksomhed får du adgang til dit kontrolpanel hvor du kan oprette cases, bureau indhold, jobannoncer mm. Det er gratis og uforpligtende for dit bureau at have en profil.

  • Kontakt bureauet