PR

PR, presse og public relations er alle kommunikationsdiscipliner, der sigter mod at skabe og vedligeholde en positiv offentlig opinion om en virksomhed eller organisation.

Hvad laver et PR bureau?

PR bureauer arbejder bredt og indenfor disse områder er de specielt stærke :
 
PR kan blandt andet manifestere sig i form af pressemeddelelser, der skal sælge virksomheden eller organisationen til pressen og offentligheden. For at opnå den ønskede PR-værdi er det vigtigt, at pressemeddelelsen er velskrevet og indeholder relevant information om virksomheden eller organisationen.
 
Pressemeddelelser er et af de vigtigste redskaber i PR, da de giver journalisterne mulighed for at dække virksomheden eller organisationen i deres medier.
 

Relaterede indhold

Konverteringsoptimering

Brug videooptagelse til konverteringsoptimering

Du kan bruge videooptagelser til at øge din konverting. Konverteringsoptimering (CRO) kan være en vigtig del i hvordan du skal øge dit salg på din hjemmeside eller webshop.

Ordbog

Benchmarking

Benchmarking går egentlig ud på at virksomheden som benytter strategien går ind og foretager en undersøgelse og vurdering af enten en eller flere af virksomhedens konkurrenter med det formål at forbedre deres egen drift. Det kan være virksomheden gerne vil optimerer eksempelvis på kvalitet, pris eller leverandører.

Marketing Guiden

Awards & priser

Har I udviklet eller haft sucess med i jeres virksomhed og gerne vil se om I kan hive en award eller pris med hjem? Så se listen her.

Bureau Guiden

Bureau guiden

Er du i den situation hvor jeres virksomhed står og skal skifte nyt bureau og synes det er uoverskueligt? Så tjek her vores guide til valg af bureau.