Holm Kommunikation A/S

Kommunikationsbureau i København

Vi hjælper og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, der skaber synlighed, indflydelse og målbar effekt. Vores udgangspunkt er faglig indsigt, forretningsforståelse, kreativitet og respekten for, at det er resultaterne, der tæller.

Vi har erfaring inden for en lang række PR-discipliner, og som prisvindende full service-bureau med ca. 20 medarbejdere har vi kompetencerne til at løse alle slags opgaver. Det gælder både positiv presseomtale, adfærdsregulerende kampagner, politiske beslutningsprocesser, digitale strategier eller en ny virksomhedsfortælling.

Vi er dagligt i dialog med journalister, influencers, politikere samt private og offentlige virksomheder. Vores store netværk giver os et indgående kendskab til forskellige brancher og stofområder – og dermed de bedste forudsætninger for at udvikle og eksekvere den mest optimale strategi og løsning.

I en mere og mere digital verden er virksomheder nødt til at kommunikere anderledes end i går. Det vigtigste er, at kommunikationen har den ønskede effekt. Hvordan? Det finder vi ud af sammen.

Besøg os på holm.dk

Ingen stjerner

Info om bureauet

Kommunikationsbureau

19 ansatte i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer