Made by Marble

Kreativt bureau med speciale i reklamefilm

Made by Marble har produceret reklamefilm for vores kunder i 9 år. Vores vision er at udfordre grænserne og skabe imponerende produktioner, der skiller sig ud fra mængden. I samspil med vores kunder, stortrives vi i den kreative proces, der opstår, når idéer bliver til virkelighed. Vi stræber efter at være en inspirerende kraft inden for produktion af æstetisk flotte og professionelle film for vores kunder.

Kreativ konceptudvikling

Har du en god idé? Lad os hjælpe med at udvikle og brainstorme herpå med udgangspunkt i dit mål og koncept. Konceptudvikling, planlægning og koordinering er en del af pre-produktionen, og vi tager med glæde hånd om alle dele af processen.

Et eksempel herpå er Ild.Pizza’s kampagne med verdensmesteren i pizza, Marco Fuso. Hos Made By Marble producerede vi otte forskellige videoer, der indgik i samme kampagne. Se det her.

Filmproduktion 

Vi er et kompetent hold af medarbejdere med hver vores spidskompetencer, så hver del af din produktion er i trygge hænder. Inden vi påbegynder produktionen, vil du modtage et tilbud og en produktionsplan, som vi sammen kan udforme. Vi tilbyder alt fra samlede kampagner til enkelte mindre produktioner.

Et eksempel på en mindre produktion ses f.eks. på vores samarbejde med Tivoli Friheden. Her filmer og redigerer vi bl.a. parkens Fed Fredag koncerter. Der er tale om en produktion på få timer, som alligevel ender ud i et smukt resultat. Se det her.

I den anden ende af skalaen findes produktioner for kunder som f.eks. JKE-design. Her er vi i meget tæt dialog med kunden, og der bliver brugt flere dage på forberedelse, optagelse og redigering. Se det her.

Rådgivning

Vores mål er, at vores kunder får mest muligt ud af deres indhold. Af den grund er vi altid i tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi rådgiver om, hvordan man bedst muligt kan udnytte og optimere deres videoer. På denne måde får man mest muligt ud af det arbejde vi laver sammen.

Lyder det som noget for jeres virksomhed? Så kontakt os endelig. Vi giver også gerne en kop kaffe på vores kontor i Vestergade.

Ingen stjerner

Info om bureauet

Filmproduktion og udvikling af kreative koncepter og strategi

4 ansatte i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer