MP-Marketing Practice

MP - Marketing Practice er en Boutique Marketing and Branding Consultancy med speciale i Strategisk Marketing og Branding.

Vores tilpassede strategiske marketing- og brandingløsninger hjælper virksomheder med at vokse og nå deres fulde potentiale.

Den individuelle tilgang og det strategiske fokus i vores tjenester sikrer en helt skræddersyet løsning, der effektivt adresserer de mest presserende problemer i vores kundes brand og forretning.

Vores team af eksperter hjælper virksomheder med at forme alle aspekter af deres brand fra deres marketing- og brandingstrategi til deres brandwebside, brandkanaler og visuelle brandidentitet.

Hos MP-Marketing Practice er vi klar til at imødekomme dine forretningsbehov på ethvert niveau, derfor spænder vores tjenester fra 1-til-1 rådgivning, strategiske planer og udvikling af brandidentitet og brandwebsted.

Uanset hvilken marketing- og brandingudfordring du har, er vi klar til at hjælpe dig med at løse den! Kontakt os på maripaseva@maripaseva.com eller på maripaseva.com.

(Vi betjener kunder både på det danske og på det internationale marked, så derfor engelsk på hovedsproget for både service og kommunikation!)

Ingen stjerner

Info om bureauet

Reklamebureauer

1 ansat i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Kontakt bureauetBesøg hjemmeside

Kompetencer

4 kompetencer tilbyder MP-Marketing Practice

Markedsanalyse

Visuel identitet

Strategi

Webudvikling

Anmeldelser

0 anmeldelser af MP-Marketing Practice

Team

1 ansat i teamet hos MP-Marketing Practice

Har du brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Kontakt bureauet

Kontakt oplysninger til MP-Marketing Practice

MP-Marketing Practice

Adresse :

Damagervej 19F

Telefon :

+4591825314

Send os en forespørgsel

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer