MP-Marketing Practice

MP - Marketing Practice er en Boutique Marketing og Branding Rådgivning med speciale i strategisk Marketing og Branding, der arbejder med både danske og internationale kunder

MP - Marketing Practice er en Boutique Marketing and Branding Consultancy med speciale i Strategisk Marketing og Branding.

Vores tilpassede strategiske marketing- og brandingløsninger hjælper virksomheder med at vokse og nå deres fulde potentiale.

Den individuelle tilgang og det strategiske fokus i vores tjenester sikrer en helt skræddersyet løsning, der effektivt adresserer de mest presserende problemer i vores kundes brand og forretning.

Vores team af eksperter hjælper virksomheder med at forme alle aspekter af deres brand fra deres marketing- og brandingstrategi til deres brandwebside, brandkanaler og visuelle brandidentitet.

Hos MP-Marketing Practice er vi klar til at imødekomme dine forretningsbehov på ethvert niveau, derfor spænder vores tjenester fra 1-til-1 rådgivning, strategiske planer og udvikling af brandidentitet og brandwebsted.

Uanset hvilken marketing- og brandingudfordring du har, er vi klar til at hjælpe dig med at løse den! Kontakt os på maripaseva@maripaseva.com eller på maripaseva.com.

(Vi betjener kunder både på det danske og på det internationale marked, så derfor engelsk på hovedsproget for både service og kommunikation!)

Ingen stjerner

Info om bureauet

Reklamebureauer

1 ansat i deres virksomhed

Timepris ikke oplyst

Har ingen cases oprettet endnu

Find professionelle bureauer
via deres kompetencer